Facebook

ABS sensoren CITROEN XSARA Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2000 tot 03.2005
55
75
Bestelwagen/Bus
Vanaf 05.1998 tot 05.1999
43
58
Bestelwagen/Bus
Vanaf 06.1999 tot 08.2005
51
69
Bestelwagen/Bus
Vanaf 09.2000 tot 03.2005
66
90
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren CITROEN XSARA Bestelwagen/Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensor op uw CITROEN XSARA Bestelwagen/Bus uitlezen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSFERRARILANCIAVW VOLKSWAGENKIACHEVROLET. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.