Facebook

ABS sensoren CITROEN XSARA Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.1998 tot 09.2000
74
101
Coupé
09.2000 tot 03.2005
100
136
Coupé

ABS sensoren CITROEN XSARA Coupé

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN XSARA Coupé past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.