Facebook

ABS sensoren CITROEN XSARA PICASSO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren CITROEN XSARA PICASSO

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN XSARA PICASSO komen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUISUZUAUDISEAT.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Producten
ABS-sensor achterzijde
Artikelnr: 31841
30,08
53,72
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31841
30,08
53,72
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31841
30,08
53,72
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31841
30,08
53,72
incl. BTW