Facebook

ABS sensoren DACIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren DACIA

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensor op uw DACIA uitlezen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.