FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DACIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensor op uw DACIA uitlezen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.