Facebook

ABS sensoren DACIA DUSTER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren DACIA DUSTER

ABS-sensor op uw DACIA DUSTER uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISEATBMW. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DACIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.