Facebook

ABS sensoren DACIA LOGAN EXPRESS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2009 tot heden
55
75
Bestelwagen/Bus
Vanaf 05.2010 tot heden
55
75
Bestelwagen/Bus
Vanaf 05.2010 tot heden
65
88
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2009 tot heden
50
68
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2009 tot heden
63
86
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.2009 tot heden
64
87
Bestelwagen/Bus
Vanaf 05.2010 tot 12.2012
62
84
Bestelwagen/Bus
Vanaf 05.2010 tot heden
62
84
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren DACIA LOGAN EXPRESS

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DACIA LOGAN EXPRESS past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASUZUKIFORDPONTIAC. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

ABS-sensor op uw DACIA uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.