Facebook

ABS sensoren DACIA SANDERO II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2016 tot heden
54
73
Hatchback
Vanaf 05.2015 tot heden
54
73
Hatchback
Vanaf 10.2012 tot heden
55
75
Hatchback
Vanaf 10.2012 tot heden
55
75
Hatchback
Vanaf 08.2018 tot heden
70
95
Hatchback
Vanaf 10.2012 tot heden
66
90
Hatchback
Vanaf 01.2013 tot heden
63
84
Hatchback
Vanaf 10.2012 tot heden
66
90
Hatchback
Vanaf 09.2015 tot heden
66
90
Hatchback

ABS sensoren DACIA SANDERO II

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de DACIA SANDERO II dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensor op uw DACIA uitlezen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.