Facebook

ABS sensoren DAEWOO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model DAEWOO

ABS sensoren DAEWOO

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENOLDSMOBILEJAGUARCHRYSLERVAUXHALL. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30335
20,82
52,06
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30809
24,45
64,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.