FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DAEWOO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIHONDASAABPLYMOUTHBEDFORD. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.