Facebook

ABS sensoren DAEWOO ARANOS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.1995 tot 11.1997
66
90
Sedan
Vanaf 01.1995 tot 11.1997
70
95
Sedan
Vanaf 01.1995 tot 11.1997
77
105
Sedan

ABS sensoren DAEWOO ARANOS

ABS-sensor op uw DAEWOO ARANOS uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

De werking van een ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDODGEJEEPHYUNDAI. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.