FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAEWOO ESPERO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAEWOO ESPERO

De werking van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw DAEWOO ESPERO uitlezen

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.