Facebook

ABS sensoren DAEWOO KALOS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2003 tot heden
53
72
Hatchback
Vanaf 09.2002 tot heden
61
83
Hatchback
Vanaf 04.2003 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 11.2002 tot 12.2004
62
84
Hatchback
Vanaf 02.2003 tot heden
78
106
Hatchback

ABS sensoren DAEWOO KALOS

ABS-sensor op uw DAEWOO KALOS uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30809
24,45
64,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.