Facebook

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2004 tot heden
70
95
Hatchback
Vanaf 06.2002 tot 12.2004
69
94
Hatchback
Vanaf 02.2004 tot heden
80
109
Hatchback
Vanaf 02.2004 tot heden
90
122
Hatchback

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke DAEWOO LACETTI Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACMERCEDES-BENZJAGUARROVERISUZUSSANGYONG.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.