Facebook

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1999 tot 07.2003
78
106
Sedan

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Sedan

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO LACETTI Sedan past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLAND ROVERDAIMLEROLDSMOBILE.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.