Facebook

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2003 tot 12.2004
90
122
Sedan

ABS sensoren DAEWOO LACETTI Sedan

ABS-sensor op uw DAEWOO LACETTI Sedan uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf monteren ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOGMCHONDAPONTIAC.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.