Facebook

ABS sensoren DAEWOO LANOS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.1997 tot heden
55
75
Hatchback
Vanaf 05.1997 tot heden
63
86
Hatchback
Vanaf 10.1997 tot 06.1999
73
99
Hatchback
Vanaf 05.1997 tot heden
78
106
Hatchback

ABS sensoren DAEWOO LANOS

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO LANOS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30335
21,43
53,57
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.