Facebook

ABS sensoren DAEWOO LANOS Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.1997 tot heden
55
75
Sedan
Vanaf 05.1997 tot heden
63
86
Sedan
Vanaf 10.1997 tot 06.1999
73
99
Sedan
Vanaf 02.1997 tot heden
78
106
Sedan

ABS sensoren DAEWOO LANOS Sedan

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de DAEWOO LANOS Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.