Facebook

ABS sensoren DAEWOO LEGANZA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2001 tot 12.2002
133
181
Sedan
Vanaf 06.1997 tot 12.2002
85
116
Sedan
Vanaf 06.1997 tot 12.2002
98
133
Sedan
Vanaf 07.2000 tot 04.2004
93
126
Sedan
Vanaf 04.1999 tot 12.2002
100
136
Sedan

ABS sensoren DAEWOO LEGANZA

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw DAEWOO LEGANZA uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.