Facebook

ABS sensoren DAEWOO MATIZ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2005 tot 06.2010
38
52
Hatchback
Vanaf 03.2005 tot 12.2008
49
67
Hatchback

ABS sensoren DAEWOO MATIZ

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke DAEWOO MATIZ heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.