Facebook

ABS sensoren DAEWOO NEXIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAEWOO NEXIA

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARMINIINFINITI. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO NEXIA. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.