Facebook

ABS sensoren DAEWOO NUBIRA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2002 tot 07.2003
76
103
Hatchback
Vanaf 05.1997 tot 05.1999
78
106
Hatchback
Vanaf 05.1997 tot heden
98
133
Hatchback
Vanaf 08.2002 tot 07.2003
93
126
Hatchback

ABS sensoren DAEWOO NUBIRA

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO NUBIRA. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

De werking van een ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMINIDSASTON MARTIN. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.