Facebook

ABS sensoren DAEWOO NUBIRA Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2003 tot 12.2004
69
94
Sedan
Vanaf 07.2003 tot heden
80
109
Sedan
Vanaf 07.2003 tot heden
90
122
Sedan

ABS sensoren DAEWOO NUBIRA Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO NUBIRA Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGLEXUSTESLAOLDSMOBILELAND ROVER.

ABS-sensor op uw DAEWOO uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.