Facebook

ABS sensoren DAF 46

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAF 46

ABS-sensor op uw DAF 46 uitlezen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLADAFCADILLAC.

De werking van een ABS-sensor

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAF, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.