Facebook

ABS sensoren DAIHATSU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model DAIHATSU

ABS sensoren DAIHATSU

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw DAIHATSU uitlezen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.