FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DAIHATSU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensor op uw DAIHATSU uitlezen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.