FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU APPLAUSE I Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU APPLAUSE I Hatchback

ABS-sensor op uw DAIHATSU APPLAUSE I Hatchback uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.