Facebook

ABS sensoren DAIHATSU CHARADE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2011 tot heden
73
99
Hatchback

ABS sensoren DAIHATSU CHARADE

ABS-sensor op uw DAIHATSU CHARADE uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIHATSU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATLAND ROVERDS. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.