FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU CHARADE IV Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU CHARADE IV Sedan

ABS-sensor op uw DAIHATSU CHARADE IV Sedan uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.