Facebook

ABS sensoren DAIHATSU CHARMANT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU CHARMANT

ABS-sensor op uw DAIHATSU CHARMANT uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAMAZDAOPEL. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.