FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU CUORE II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU CUORE II

De werking van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU CUORE II komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via MisterCash Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw DAIHATSU uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVFIATSMART.