FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU CUORE III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU CUORE III

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU CUORE III. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIHATSU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPLYMOUTHBMW. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.