FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU FEROZA Soft Top

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU FEROZA Soft Top

ABS-sensor op uw DAIHATSU FEROZA Soft Top uitlezen

Wij controleren altijd bij de DAIHATSU dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Zelf monteren ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.