FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren DAIHATSU WILDCAT/ROCKY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIHATSU WILDCAT/ROCKY

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensor op uw DAIHATSU WILDCAT/ROCKY uitlezen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU past. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

De werking van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.