FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DAIMLER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS-sensor op uw DAIMLER uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash en overboeking Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICITROENLOTUSVOLVOFIAT. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.