Facebook

ABS sensoren DAIMLER DAIMLER XJ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1997 tot 06.2003
216
294
Sedan
Vanaf 07.1997 tot 12.2002
209
284
Sedan
Vanaf 07.1997 tot 06.2003
267
363
Sedan
Vanaf 07.1997 tot 06.2003
276
375
Sedan

ABS sensoren DAIMLER DAIMLER XJ

Zelf monteren ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIMLER DAIMLER XJ komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.