Facebook

ABS sensoren DAIMLER LANDAULETTE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren DAIMLER LANDAULETTE

Zelf monteren ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Elke DAIMLER LANDAULETTE heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.