Facebook

ABS sensoren DODGE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren DODGE

ABS-sensor op uw DODGE uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31281
30,09
77,16
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31284
27,66
76,84
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31283
24,76
65,15
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31299
27,48
70,46
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31300
27,48
76,33
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31284
27,66
76,84
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.