FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren DODGE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw DODGE uitlezen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.