Facebook

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Crew Cab Pickup

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2001 tot 12.2007
175
238
Pick-up
Vanaf 09.2002 tot 12.2007
257
350
Pick-up

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Crew Cab Pickup

ABS-sensor op uw DODGE RAM 1500 Crew Cab Pickup uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVEROLDSMOBILESUZUKI. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.