Facebook

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Extended Crew Cab Pickup

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Extended Crew Cab Pickup

Zelf monteren ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSPLYMOUTHRENAULTCADILLACBUICK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE RAM 1500 Extended Crew Cab Pickup past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

ABS-sensor op uw DODGE uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.