Facebook

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Standard Cab Pickup

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren DODGE RAM 1500 Standard Cab Pickup

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE RAM 1500 Standard Cab Pickup komen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.