Facebook

ABS sensoren DODGE RAM 2500 Crew Cab Pickup

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2002 tot 12.2008
257
350
Pick-up

ABS sensoren DODGE RAM 2500 Crew Cab Pickup

ABS-sensor op uw DODGE RAM 2500 Crew Cab Pickup uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJAGUARTESLALAND ROVER. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.