Facebook

ABS sensoren DS DS 4 / DS 4 CROSSBACK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2016 tot 12.2018
110
150
Hatchback
Vanaf 07.2015 tot 12.2018
120
163
Hatchback
Vanaf 07.2015 tot 12.2018
121
165
Hatchback
Vanaf 07.2015 tot 12.2018
155
210
Hatchback

ABS sensoren DS DS 4 / DS 4 CROSSBACK

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw DS DS 4 / DS 4 CROSSBACK uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Elke DS heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.