FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren FERRARI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FERRARI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOHYUNDAIPEUGEOTLAMBORGHINISUBARU. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Gietijzer komt minder veel voor als component. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.