Facebook

ABS sensoren FERRARI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren FERRARI

Zelf monteren ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOPEUGEOTMAZDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.