Facebook

ABS sensoren FERRARI 365 GTB/4 DAYTONA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FERRARI 365 GTB/4 DAYTONA

Zelf monteren ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke FERRARI 365 GTB/4 DAYTONA heeft een eigen VIN-nummer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FERRARI. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.