FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FERRARI 412 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FERRARI 412 i

ABS-sensor op uw FERRARI 412 i uitlezen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAVOLVOSAAB.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.