FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FERRARI 5__ MARANELLO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FERRARI 5__ MARANELLO

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

De werking van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FERRARI 5__ MARANELLO. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw FERRARI uitlezen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637