Facebook

ABS sensoren FERRARI 512 M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FERRARI 512 M

ABS-sensor op uw FERRARI 512 M uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSLEXUSTOYOTA. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.