Facebook

ABS sensoren FERRARI MONDIAL Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FERRARI MONDIAL Cabriolet

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FERRARI MONDIAL Cabriolet. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensor op uw FERRARI uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKILEXUSASTON MARTINLANCIA. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.