FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren FIAT

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30551
33,73
80,32
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30612
94,78
225,67
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30378
86,31
205,50
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30478
26,93
64,13
incl. BTW