FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT 126

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT 126

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT 126 komen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.