Facebook

ABS sensoren FIAT 127

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT 127

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT 127 komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.