FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren FIAT 128

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT 128

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT 128, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.